Selamat Datang Member Member Kami Unite Gila!

Ruang Chat Box Berdaftar ! Jom Chatting ! Kami Unite Gila !

Register KAMI UNITE GILA!

Monday, June 15, 2009 Jam 1:36 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada semua member-member se'batch' KAMI UNITE GILA! , minta kerjasama anda semua untuk mendaftarkan butiran peribadi anda segera di borang yang telah disediakan dibawah.

Bukannya apa, segala Maklumat ini adalah untuk rujukan batch kita supaya tidak lost contact dan sentiasa keep in touch. :)

Dan Pihak Admin KAMI UNITE GILA! akan Publish maklumat peribadi anda didalam satu galleri dan disitulah segala data batch kita dapat dirujuk seperti no telefon, emel, alamat, tempat belajar, gambar terkini dan lain-lain. Letak la gambar yang anda rasa anda paling hensem dan cun dalam gambar tue :)

Diharap semua member-member dapat mengisi borang online sesegera mungkin. ahaks : )

p/s : Dedikasi Untuk Rakan-Rakan tu bagi la yang best2 sikit ya... kami akan Publish kat laman ini. Jadi Pastikan anda punya paling BEST!!TOLONG-TOLONG!! WAJIB UPLOAD GAMBAR TERKINI ANDA SEKALI YA
Upload Gambar Terkini
Nama Penuh
Nama Panggilan Anda Di SMKAK
Alamat Rumah
No Telefon Terkini
Tempat Belajar/Bekerja
Kursus/Bidang
Tarikh Lahir
Email
id Yahoo Messenger
Tarikh Cuti Hujung Tahun anda bila?
Tentang Anda/Pesanan/Dedikasi
Image Verification
Please enter the text from the image
[ Refresh Image ] [ What's This? ]Tarikh Cuti tu kami perlukan Untuk 'set' Reunion KAMI UNITE GILA! di pulau Pangkor yang dijangka akan diadakan pada Bulan Disember 2009 yang akan datang. Harap dapat bgtau details sikit.. Bila Start Cuti..? Bila Habis Cuti... K. Admin KAMI UNITE GILA! Nak Set betul untuk semua boleh ke sana dan memeriahkan Program kita. :) InsyaAllah..

2 orang member bersuara

  1. Anonymous Says:

    daftar lah weh
    apa2 hal nanti leh contact semua

  2. daftar itu penting

KAMI UNITE GILA! | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com